Pages

Thursday, September 25, 2014

Cum conducerea Tarom isi sfideaza angajatii...

In timp ce angajatii companiei Tarom lucreaza de luni bune fara a avea un contract colectiv de munca, unii dintre ei avand din aceste motive veniturile diminuate cu pana la 50%, fapt ce a generat si protestele din ultima perioada, conducerea a decis angajarea a 36 de persoane in cadrul departamentelor Tehnic si Insotitori de Bord. Conducerea detasamentului insotitori de bord, a afirmat in nenumarate ocazii ca nu este nevoie de personal suplimentar pentru acoperirea curselor.
Dar asa se intampla cand suna telefoanele de la "minister" si cei care tin cu dintii de scaune, in mod special directorul de zbor Alexandru Viorel Silivestru, se conformeaza imediat, inventand motive ce fac sa para ca fiind necesare aceste angajari...

In ciuda faptului ca planul initial de management cuprindea si restructurari, acestea pe parcurs s-au transformat in noi angajari bazate pe nepotisme, pile si spagi.
Astfel la finele anului compania va avea aproape 2100 de angajati...si asta pentru o flota de doar 23 de avioane... deci adio profitabilitate, insolventa pare a se contura din ce in ce mai clar la orizont !

No comments:

Post a Comment