Pages

Sunday, September 21, 2014

De ce Tarom nu angajeaza piloti tineri absolventi



La departamentul Zbor, unde seful de comandament Emil Dobrovolski a facut ani la rand bani frumosi impreuna cu amanta Ruxandra Brutaru, angajand piloti in schimbul unor favoruri materiale (gen terenuri, apartamente) si stewardese pentru spagi de la 5-10.000 de euro, inca exista mari probleme.

In acest moment, multi piloti care ar fi trebuit sa iasa la pensie inca se urca la bordul avioanelor, iar de partea cealalta, sunt foarte multi piloti tineri absolventi, care nu se pot angaja fiinca nu sunt locuri.

Bursa-spaga perceputa in ultima vreme la piloti indica cifre de ordinul a minim 15-20.000 euro.

La Departamentul Tehnic, se trimit pe zbor pentru diurna toti angajatii, nu doar mecanici, ci si tapiteri, vopsitori, etc. O situatie memorabila a fost atunci cand comandantului Radu Juncu i s-a stricat radarul la avion chiar in timpul cursei, iar in momentul in care l-a consultat pe “domnul de la Tehnic” , i s-a spus senin ” dom’le, io sunt tapiter” . Situatia a fost reportata, dar nimeni nu a luat masuri, asa incat situatia este in continuare la fel.

- preluare mondonews.ro

3 comments:

  1. Eu sunt unul din acei multi tineri absolventi scoliti pe banii statului degeaba...Daca asta e adevarul, atunci e unul foarte foarte trist....

    ReplyDelete
  2. Eeeee. si Dobro isi lasa in sfarsit nevasta si copii pt. basista Madalina Puscalau de la B1... transpartinic...

    ReplyDelete
  3. Nu cumva , Madalina a baut apă, dupã ... Turcescu, cã prea pare ... "acperitã"
    fata !/!

    ReplyDelete