Pages

Sunday, September 21, 2014

Silvia Columb va fi noul CEO al Tarom

Datorita starii precare de sanatate Christian Heinzman, va renunta la funcita de CEO al de la 1 octombrie 2014.

Pana la acea data, interimatul va fi asigurat de Alexandru Silivestru, actualul director de zbor. De la 1 octombrie, va deveni CEO al companiei Tarom, Silvia Columb, o persoana extrem de controversata in interiorul companiei, ea fiind mentinuta in toate functiile avute pana in prezent doar pe criterii politice. Silvia Columb a beneficiat in permanenta de o pozitie privilegiat si protectie, avand pe langa toate acestea si salarii colosale.

Mai jos, o preluare a unor informatii de pe mondonews.ro:

Silvia Columb, directoarea Directiei Comerciale, este sotia lui Doru Columb, fost Director Operational in perioada cand Taromul era condus de Demetriade.

In prezent, Doru Columb este reprezentant al Tarom la Viena. Aceasta familie se mai afla, inca, in structurile Tarom, favorizand doleantele capilor din Ministerul Transporturilor si din CA Tarom.

Nu de azi de ieri relatiile de prietenie nascute la un pahar dicteza angajari, mariri de salarii si diverse alte facilitati in compania Tarom. Doru Columb le-a numit Sef Escala si Sef Serviciu pe Raluca Zomonita si pe Claudia Ungureanu, tot in baza spagii.

Un alt exemplu este si Lucian Balaci, care conduce o agentie de turism unde vinde bilete pe Tarom, dupa ce initial blocheza acele bilete in baza de date ticketing a companiei aeriene, pe care o detine in computerul personal. Balaci este propavaduitorul spagii in Tarom, un personaj care traieste numai prin vacante gratie spagii primite.

No comments:

Post a Comment